Хостинг пакети

Посетете ја страната за нарачка како би ги погледнале услугите кои ги нудиме. Со пристапување на постоечките корисници ќе може да направат нарачка на дополнителни опции.

КОРИСНИЧКИ ПРОФИЛ

Веќе имате регистрирано кориснички профил кај нас? Доколку имате, кликнете подолу за да се најавите во системот, а воедно и управувате со вашата корисничка сметка.

Најнови корисни информации

New cPanel License Pricing Announced 1 Aug 2019

Recently cPanel shocked the web hosting industry with a drastic pricing model change that affects all customers using cPanel. Prior to this change, cPanel license fees was based on a single... Повеќе »

New cPanel Pricing Structure 29 Jun 2019

On June 27th 2019 and with immediate effect, cPanel announced a new licensing model with a shocker of a price increase. Further reading:... Повеќе »

Email Verification Required 17 Aug 2018

We have enabled email verification across all existing and new client accounts. Please confirm your email address using the link provided.